Oral B Pro 2000

Geplaatst op 13-10-2021

Categorie: Electronica

De Oral B Pro 2000 of Oral B Pro 2 2000 kopen? Een professionele keuze die tandartsen aanbevelen, omdat je jouw gebit daarmee als een ware pro reinigt. De elektrische tandenborstel is natuurlijk voorzien van Cross Action, waardoor de haren schuin geplaatst zijn en je makkelijker diep tussen de tanden en langs de tandvleesrand kunt poetsen.

Met de Pro 2000 van Oral B verwijder je tot 100% meer tandplak dan met een handmatige tandenborstel. Dat heb je vooral te danken aan de ronde kop, die veel beter reinigt in combinatie met de roterende en pulserende beweging. Jouw tandvlees zal binnen 30 dagen een stuk gezonder zijn, waardoor de tandarts trots op je is.

Pro 2000 Oral B

De Pro 2000 van Oral B kopen of op zoek naar de 2 2000 of de 2000S? Het zijn stuk voor stuk uitstekende elektrische tandenborstels. Je kunt vertrouwen op technieken zoals 3D White en Sensi Ultra Thin. Het betekent dat jij zelf de controle hebt over de manier waarop je wilt poetsen. Ga je voor een intensieve reiniging, wil je verkleuringen tegengaan of er juiste voor zorgen dat je tandvlees goed kan herstellen?

Verder heb je met de Oral B Pro 2000 de beschikking over Sensitive Clean, Precision Clean, Floss Action en Tri Zone. Bovendien houdt de tandenborstel voor je bij of je al lang genoeg hebt gepoetst, waardoor je dat nooit meer te kort zal doen.

Verschil Oral B Pro 2000 en 2500

Benieuwd naar de verschillen tussen de Oral B Pro 2000 en de 2500? Ontdek ook de Pro 2500 en zet de beide modellen op een rij, zodat je daar een goede keuze uit kunt maken.  Met de 2500 kun je bijvoorbeeld rekenen op twee timers, die je ook aangeven wanneer het tijd is om over te stappen naar de volgende zone in jouw gebit.

Oral-B Pro 2 2000

De Oral B Pro 2 2000 is ontzettend veelzijdig, bijvoorbeeld door je te waarschuwen op het moment dat je te hard poetst. Daardoor komt de Cross Action-technologie uitstekend tot z’n recht. Je poetst precies hard genoeg om tussen de tanden en langs de tandvleesrand te komen, zonder dat je daarop te veel druk uit zal oefenen.

Aanbieding Oral B Pro 2000

Profiteer online van onze Oral B Pro 2000 aanbieding en zorg er daarmee voor dat je die goedkoop in huis kunt halen. Het is de voordeligste manier om professioneel te poetsen met een elektrische tandenborstel van Oral B. Wij zorgen er met de aanbiedingen voor dat je een lage prijs betaalt, terwijl je met de 2000S of de Pro 2 2000 kunt rekenen op niets minder dan de beste technologie. Bestel jouw Oral B Pro 2000 meteen online, dan gaan wij ermee aan de slag en kun je jouw tanden binnenkort poetsen op een manier waar de tandarts trots op zal zijn.